Ankara Telefon Alan Yerler | Telefon alanlar Ankara | telefon borsası sıfır telefon alanlar

Ankara Telefon Alan Yerler

Ankara Telefon Alan Yerler

İster yeni bir telefon almak, isterseniz de elinizdeki telefonu satmak için firmamız en doğru seçenek olacaktır. 2. El Samsung cep telefonu alım ve satım işleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Telefonunuzun ikinci el olması önemli değildir. Sağlamsa ve her program düzgün çalışıyorsa en iyi fiyata telefonunuzu satın alıyoruz. Hem ikinci el telefon satışı yapmaktayız, hem de ikinci el telefonların alımı ile ilgilenmekteyiz. Sizlerin memnuniyeti için sürekli kendimizi yenileyerek yolumuza devam ediyoruz. Eğer acil paraya ihtiyacınız varsa ve elinizdeki telefonu bir an önce satmak istiyorsanız biz buradayız. Piyasa değerinin çok daha üstünde fiyatlar ile müşterilerimizi memnun etmek için hizmetinizdeyiz. İhtiyacınız olduğu her an bize ulaşarak ikinci el alım ve satım işlemlerinizi zaman kaybetmeden yapabilirsiniz.

Araç kullanırken cep telefonuyla                                                                    ; • arama yapmak • çalan telefona cevap vermek • numara çevirmek gibi davranışlar sürücünün dikkatinin dağılmasına, konsantrasyonunun bozulmasına neden olarak kazaya yol açabilir. Araç kullanırken cep telefonu ile ilgilenmenin görsel, bilişsel, fiziksel ve işitme ile ilgili bazı sorunların ortaya çıkmasına neden olmaktadır: – Tepki zamanında uzama – Durma mesafelerinde uzama – Doğru çizgide seyredememe – Uygun hızda seyredememe (genellikle yavaş) – Trafik işaretlerine yavaş reaksiyon verme/kaçırma – Görme alanını genişletmeme (ayna kullanma, karşıya bakma, vb) – Kısa takip mesafesi – Diğer araçların güvenli manevra yapmaları için yeterli süre vermeme – Stres ve gerginliği artması – Etrafında olanları izleyememe 

*Cep telefonunuzu kullanırken başınızı eğmek yerine çene hizası veya biraz altına gelecek şekilde konumlandırın. Telefonunuzu kucağınızda veya göğüs yüksekliğinin altında tutmaktan kaçının.
*Mesaj, mail yazarken başparmağa alternatif diğer parmaklarınızı da kullanmaya çalışın.
*Telefonu tek elle kullanmak yerine mümkün olduğunca düz bir yüzeye koyun ya da bir elle telefonu tutarken diğer elle yazmaya çalışın. Başparmağınızla yazarken parmağınızı bükmek yerine parmak ayasıyla yazmaya gayret edin.
*Cihazlarınızı kullanırken bilekleriniz ve parmaklarınızdaki gerginliğini en aza indirin. Mümkün olduğunca dik durun.
*Boyunda düzleşme ve omuz başında içe dönüklüğe sebep olmasından dolayı aşağıya uzun süreli bakmaktan sakının.
*Akıllı cihazınızı boynunuzun rotasyon da denilen dönmesine sebep olacak bir yere koymayın.
*Mesajlarınızı mümkün olduğunca kısa tutun ya da ses tanıma yazılımlarını kullanın. Fazla tuş vuruşu daha fazla bilek ve parmak yorgunluğuna neden olacaktır.
*Dokunmatik ekranlı telefonlarda mesajlaşırken, telefonunuzu dikey bir konumda kullanın. Bu, yazarken tuşa basmak için başparmağınızın ulaşması gereken alan miktarını azaltacaktır.
*Uzun süreli çalışmalar için cep telefonu veya tablet kullanmayın.
*Yazma sürenizi 10-15 dakikayla sınırlayın. Her 15 dakikada en az 2-3 dakika küçük molalar verin. Telefonunuzu sessize alarak bu küçük molaların kesintiye uğramasını engelleyin.

 


Yazılarda Ara

Etiketler